Pre-Press

Wij begeleiden elke klant persoonlijk om zo tot de beste keuze en lay-out van het drukwerk te komen. U heeft uw ontwerp reeds volledig klaar en wil dit snel op papier? 

Ook dan spelen wij kort op de bal en bieden wij u een snelle service aan. Onze volledig uitgeruste pre-pressafdeling zet elk creatief ontwerp, door ons of door u gemaakt, naadloos en in een mum van tijd naar het gewenste resultaat.

Press

Digitaal drukken

Kleinere oplages – al dan niet gepersonaliseerd – kunnen we ook digitaal drukken via onze digitale persen. Dit heeft verschillende voordelen zoals de lagere productiekost, mogelijkheid tot personalisatie en grote flexibiliteit. De kwaliteit van het digitaal drukken neemt jaar na jaar toe. Hierdoor is het verschil met offset drukken nauwelijks nog te onderscheiden met het blote oog.

Offset drukken

Wij beschikken over meerdere moderne offset persen met dispersielak mogelijkheden. Onze ervaren drukkers en de huidige technologie zorgen ervoor dat kleur en kwaliteit doorheen de oplage behouden blijft. Daarnaast zorgt het interne kleurbeheer-systeem ervoor dat de correcte inkthoeveelheid gebruikt wordt om een kleurechte reproductie te bekomen van het ontwerp.

Post-Press

Drukkerij De Windroos heeft alles in huis om het drukwerk naar wens van de klant af te werken, te verpakken en te verzenden. Als full-service bedrijf kunnen wij snel, stipt en aan een competitieve prijs uw product afwerken en afleveren. 

Aarzel dus niet om ons te contacteren. Dan geven wij u persoonlijk advies over de diverse mogelijkheden van afwerking.